bedrijfsreportage-25-april-2020-54.jpg
bedrijfsreportage-25-april-2020-96.jpg
bedrijfsreportage-25-april-2020-132.jpg

Centrale Verwarming

Bent u toe aan het plaatsen of vervangen van uw centrale verwarming?

Installatietechniek Schaap geeft u advies voor de beste cv-ketel die precies past bij uw woning en warmtewensen. Of u nu kiest voor radiatoren of vloerverwarming...

Aanschaf CV
Door mijn jarenlange ervaring als (verwarmings)monteur heb ik heel wat verschillende CV-modellen onder handen gehad. Daardoor heb ik ook steeds beter zicht gekregen op verschillende soorten woningen en wensen. Ondertussen ben ik daardoor goed in staat u van passend advies te voorzien over welke CV het best past bij uw situatie.

Plaatsen CV
Nadat we hebben afgestemd welke CV het best past bij uw wensen en deze ook daadwerkelijk is aangeschaft, moet deze uiteraard ook nog geplaatst worden. Ook dit kan ik voor u realiseren. Samen stemmen we af wanneer wat wordt uitgevoerd. Uiteindelijk zit u er weer warmpjes bij.

Honeywell Evohome: warmteregeling per ruimte
Met Evohome regelt u de temperatuur voor elke kamer afzonderlijk. Slimme zoneregeling betekent dat u alleen de kamers verwarmt die u gebruikt, zodat u de controle houdt, energie bespaart en uw perfecte comfortzone creëert. Als erkend installateur en ambassadeur ben ik volledig op de hoogte van Honeywell Evohome.

Erkend Nefit-Bosch dealer
Installatietechniek Schaap is erkend installateur en dealer van Nefit-Bosch HR-ketels, warmtepompen en zonneboilers.

Onderhoud
Een goed werkende CV is van essentieel belang. Voor uw comfort en energierekening, maar ook voor uw veiligheid. Ik kan afspraken met u maken voor jaarlijks onderhoud van uw CV-ketel. Bij het onderhoud worden onderdelen waar nodig vervangen en wordt alles nagelopen op een goede werking. Informeer gerust naar de voorwaarden en mogelijkheden.

Ik sta voor u klaar voor de aanschaf, installatie én het onderhoud. Meer weten? Neem dan contact met mij op.